Krachtige professionals - Krachtige Leiders

Van dromen naar kansen benutten

Alle tools en support voor jouw groei naar een krachtige professional!

herken je één van deze dingen?

Je weet niet wat je wilt.

Of wel, maar het lukt niet om dat te realiseren. Of je hebt teveel ideeën, maar weet niet waar je moet beginnen.

Je voelt je niet fit.

Je hebt de neiging om te snaaien. Of je loopt al een tijdje met een blessure of een verkoudheid die maar niet overgaat. Of je voelt je gewoonweg moe.

Je hebt te weinig tijd.

Je bent druk druk druk. Je houdt allerlei ballen in de lucht. En je hebt steeds het gevoel dat je achter loopt.

Je bent ontevreden.

Je voelt je niet gewaardeerd. Of je weet dat je meer in je mars hebt dan je nu laat zien. Er knaagt iets, maar je kunt de vinger er niet precies op leggen.

Hoe zou het voelen om een krachtige professional te zijn?

weten wie je bent

Persoonlijke ontwikkeling, ja graag! Jouw kwaliteiten, verlangens, allergieën en valkuilen heb je haarscherp voor ogen. Je maakt krachtige keuzes, die trouw zijn aan jouw kernwaarden.  

daardoor voel je je in balans! hell yeah!

een positieve vibe

En een sterke wil. Jij ziet overal kansen en grijpt ze! Jij zet door, ook als het even tegenzit. Pijn en struggelingen in het leven omarm je met liefde. Je groeit! Jij durft hulp te vragen, kwetsbaarheid tonen is moedig! Jij durft te voelen en jouw intuïtie te volgen, niks zweverigs aan! De juiste dingen, komen op het juiste moment.

een bewuste lifestyle

Jij prikkelt je geest. Nieuwsgierig als je bent! Jij brengt die billen in beweging. Het liefst buiten! Je hebt een fit lijf. Je vindt het mega interessant wat voeding met je doet en experimenteert wat af. En je komt op onbekende plekken. Je ontmoet nieuwe mensen. 

jennifer schuurman

"Alles begint met een beslissing. De beslissing dat jij je mooiste leven zal leven. Ik geloof dat het mogelijk is. Je moet het alleen nog durven. Daar help ik je graag bij."​

Realiseer jouw doelen!

Online training
Weten wat je wilt

De wereld ligt aan je voeten. Alles is mogelijk. Maar wat wil je eigenlijk? In deze training kom je erachter waarom jou nou jou maakt, waar je blij van wordt en wat je het liefste zou willen. Je volgt de training waar en wanneer je maar wilt. Je kunt direct starten.

Workshop
Van dromen, naar doen!

Na deze workshop is jouw verlangen om jouw droom te realiseren sterker dan ooit, Je begrijpt wat jou tegenhoudt om jouw droom te realiseren. Je herkent je de mechanismen waarom de situatie niet verandert. En je ziet kansen om te grijpen. Er zijn concrete stappen gezet en je weet wat je de komende tijd te doen staat. Je voelt de energie en het vertrouwen ervoor te gaan!

1 op 1 coaching

Tijdens de individuele coachsessies begeleiden wij je door de krachtige professional in jou los te maken. Je kent je kwaliteiten en zet deze slim in. Je weet wat je wilt, je ziet mogelijkheden en pakt kansen. Je bent trouw aan jouw persoonlijke waarden en maakt keuzes die daarbij passen. Je zet door als het even tegen zit, omarmt struggelingen in het leven en groeit daardoor als persoon. Jij neemt verantwoordelijkheid voor jouw toekomst.

Cappuccino-moment
Blijf op je pad

Speciaal voor de deelnemers van de workshop Niet dromen, maar doen! Tijdens deze twee uur houd je de energie van de workshop vast. Je deelt je successen tot zover en je vertelt waar je tegenaan loopt. Wij denken met je mee, geven een schop onder je kont en je kunt weer door!

Dit wordt maandelijks georganiseerd.

In-company programma
Professional development

Een op maat afgestemd traject voor jou en jouw collega's. Met thema's als werken in zelforganiserende teams, persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Een compleet programma welke aansluit op de organisatieontwikkeling met energieke workshops, intensieve coaching en toegankelijke online modules.

Persoonlijk groeitraject Zelfleiderschap

Het neusje van de zalm! Een 5 maanden groeitraject. Neem de leiding over je werk en/of je leven. Uitbundig jezelf kunnen zijn en je dromen realiseren, zonder dat het je uitmaakt wat iemand anders daarvan vindt. Leven langs jouw waarden, concrete stappen zetten en met vertrouwen lastige situaties aangaan. Met workshops, intervisie en 1 op 1 begeleiding.

Zin om aan de slag te gaan?

Kies één van de trainingen in de academie

Krachtige Professional is een initiatief van WSSLWRK!NG

Krachtige Leiders draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders