Relaxte-leider - WSSLWRK!NG

Meer plezier en rust in jouw rol als leider

Creëer nieuwe gewoonten met 20 korte video's. Praktisch toepasbaar in 4 weken.

het moet wel leuk blijven, toch?

Als je af wilt van het standaard antwoord: “Druk” op de vraag: “Hoe gaat het?”, dan is deze training een goede start.

Jij vervult een belangrijke rol als leider. Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat leiderschap een vak is. Jij zorgt ervoor dat medewerkers in staat zijn hun werk goed te doen én dat daarmee het primaire proces van de organisatie draait. Je investeert in het zelforganiserend vermogen van ‘jouw’ mensen, maar vaak is hun persoonlijk leiderschap nog ver te zoeken.

Je wordt geconfronteerd met resultaatafspraken die niet worden behaald, er is gedoe in het team en ondertussen mag jij verantwoording afleggen aan de directie en/of het bestuur.

Jouw mailbox stroomt over en van alle kanten wordt er aan je getrokken. Het wordt steeds lastiger om zelf in balans te zijn.

Ja, leiderschap kan heel leuk zijn, maar zonder jezelf te verliezen. Je kunt er pas voor anderen zijn, als jij goed voor jezelf zorgt. Niemand heeft er wat aan als jij op een burn-out afstevent. Het is tijd dat jij ondanks de hoge werkdruk toch plezier, energie en overzicht in jouw dag ervaart.

Met deze training ontdek je de eenvoud om de stabiele factor binnen jouw organisatie te zijn.

Gedurende 4 weken krijg je iedere werkdag een praktisch toepasbare tip of opdracht die je als nieuwe gewoonte in je dagelijkse werk kunt integreren. Je bekijkt een korte video en voert de opdracht uit in slechts 10 minuten. Het vraagt niet veel, want extra werk kun je er niet bij hebben. Deze tips en opdrachten maken jouw werkdagen lichter en leuker. 

En jij bent een blijer en energieker mens!

Krijg meer gedaan en ervaar meer rust

DE RELAXTE LEIDER | simpel en speels

10 minuten per dag

Geen online leeromgeving met inlogcodes die je kwijt raakt. Gewoon dagelijks een mailtje met een korte video en opdracht.

Proef het verschil direct

Alles is bewezen effectief, maar je hoeft geen lappen tekst met theoretische verkenningen. Jij wilt alles direct toepassen.

Blended onderwerpen

Blauwe of gele gedragsvoorkeur? Never mind. Dit is een mooie mix van lessen gericht op structuur, resultaat, creativiteit én verbinding.

5/5
"Een enorme aanrader voor iedereen die een zetje nodig heeft om in actie te komen."

Wacht niet tot dat het rustiger wordt,

...het wordt niet rustiger.

Het heeft geen zin om door te blijven ploeteren en te hopen dat je straks meer tijd hebt om zaken anders aan te pakken. Jouw omgeving blijft in verandering en blijft jouw aandacht vragen. De enige manier om meer rust te gaan ervaren is door zelf te veranderen. Niet morgen, maar vandaag. Het roer hoeft niet 180 graden om. Je begint met kleine stapjes, je doet dat consequent en over een tijdje heb ook jij groots resultaat.

Dit is het verhaal...

De meesten huidige leiders waren goed in hun vak. Ze kregen steeds meer verantwoordelijkheden. Ze werkten hard. Dat werd gezien. Doorgegroeid tot senior professional was er nog maar één richting om te stijgen op de maatschappelijke ladder: een leidinggevende positie.

Op die positie aangekomen doen ze hetzelfde als wat ze altijd hebben gedaan. Namelijk hard werken en goed zijn op de inhoud. Dat bracht immers het succes. Deze leiders denken met alles en iedereen mee. Als collega’s hun resultaten niet halen, lopen zij de gaten dicht. Droegen ze eerst alleen de verantwoordelijk voor de eigen taken. Nu doorvoelen ze ook verantwoordelijkheid voor de resultaten van de héle afdeling, het team of project. Vroeger werden er nog overuren geschreven, nu is alles part of the job.  Vanzelfsprekend willen ze laten zien dat ze deze positie meer dan waard zijn. Falen is geen optie.  Dit werkte voor de eerste 6 maanden prima. Een enkeling houdt het zelfs jaren vol. 

Maar het gaat wringen. De moeheid slaat toe. Het altijd AAN staan zorgt voor steeds minder ontspanning. Het thuisfront begint te klagen. Er wordt steeds harder en harder gewerkt om iedereen tevreden te houden. De lol gaat eraf. De koffieconsumptie gaat omhoog en er is geen energie meer om na het werk nog te sporten of een drankje met vrienden te doen.

De oplossing...

Je wilt niet meer constant met je hoofd bij het werk zijn. Je wilt weer aandacht geven aan de dingen die er écht toe doen. Je gezin, je sociale leven en je hobby’s. Je wilt meer tijd om te ontspannen.

Als je tot dit besef bent gekomen, dan ben je één van de weinigen die snapt waar het leven werkelijk om draait. En dan is het nu het moment om slimmer te gaan werken in plaats van harder. Meer doen in minder tijd. Waar je je eerst verantwoordelijk voelde voor alles en iedereen, ga je nu zorgen dat jouw teamleden eigenaarschap tonen.  Waar je eerst inleverde op gezondheid, ga je nu juist investeren in zelfzorg.

Weet je waar de mensen die op hun sterfbed liggen het meeste spijt van hebben? Dat ze het leven hebben geleefd van een ander, en niet dat van zichzelf. Je kunt kiezen steeds te blijven voldoen aan andermans voorwaarden. Je kunt ook kiezen nu de regie te pakken en te leven op jouw voorwaarden. 

En wist je dat de meest succesvolle managers er van balen dat ze hun kinderen niet hebben zien opgroeien? Hoe succesvol is dat? Je kunt ervoor kiezen alles wat belangrijk voor je is, voor je uit te schuiven. Je kan er ook voor kiezen om nu waarde aan je leven toe tevoegen. 

En wist je dat pensionado’s vaak zeggen dat ze veel eerder het leven hadden moeten gaan leven wat ze wilden leven? Ruim de helft van de 50+’ers heeft twee of meer chronische aandoeningen. Je kwaliteit van leven gaat alleen maar verder achteruit. Je kunt ervoor kiezen om te wachten op de tijd en ruimte om fysiek afgetakeld het leven vanaf de bank te aanschouwen. Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd en ruimte te creëren en fysiek fit het leven te leven.  

Jij kunt nu kiezen het niet zo ver te laten komen. Jij kunt zorgen voor een betere balans, door jouw werk slimmer in te richten. Door op een andere manier te gaan leidinggeven. En bovenal door beter voor jezelf te zorgen. En juist dán, ben jij een goede leidinggevende. 

5/5
"Jennifer heeft mij als ondernemer een dosis inspiratie gegeven om verder te komen in de keuzes die ik moet maken binnnen mijn bedrijf."

Maak leidinggeven leuk!

Zo zien de komende 4 weken eruit

Week 1 Productiviteit

Over hoe je je werk indeelt, je concentratie hoog houdt en realistische verwachtingen van de dag hebt.

Week 2 Gezondheid

Over hoe je aan het begin van de dag al aan je gezondheid werkt. Onder de douche en bij het ontbijt.

Week 3 Mindset

Over een andere manier van kijken naar situaties, je collega's en jezelf.

Week 4 Werk en privébalans

Over verbinden met dat wat bijdraagt en loskoppelen van dat wat energie kost.

Schrijf je vandaag in en ontvang ook:

Misschien denk je: “Ok interessant, maar is er nog meer?” Jazeker! We hebben nog wat bonussen voor jou!

Bonus 1
Email hacks

In veel organisaties heerst een mailcultuur. Hele conversaties vinden plaats via de email. Zelfs als een collega in dezelfde ruimte werkt. Email slurpt tijd en energie. Met deze super eenvoudige email hacks laat jij je minder leven door je email. En kun je je weer bezighouden met het werk dat er écht toe doet.

Bonus 2
A3 zelforganisatie

Als medewerkers een groot zelforganiserend vermogen hebben en dat goed onder de knie hebben, dan maak jij jezelf als leider steeds verder overbodig. En dan doe je het dus goed! Ontvang 4 perspectieven op A3 formaat (makkelijk op te hangen) waarmee je met zelforganisatie aan de slag kunt.

Bonus 3
Affiliate programma

De investering voor deze training is al een no-brainer. Maar je kunt je investering nu ook snel terugverdienen met ons eenvoudige affiliatie programma. Gun andere leiders ook meer rust en plezier in het leiderschap, zodat we nóg betekenisvoller kunnen zijn voor anderen en voor de samenleving.

Leun op de ervaringen van jouw coach

Jennifer Schuurman

Oprichtster van WSSLWRK!NG. Met een passie voor menselijke interactie en een maatschappelijke bevlogenheid begeleidt zij organisaties met leiderschaptracks, organisatieadvies en coaching. 

ok, genoeg gekletst

Je hebt het jezelf waarschijnlijk al vaak genoeg voorgenomen om het anders aan te pakken.
En er is nog steeds niks veranderd.

Je hoeft het niet alleen te doen. Laat je de komende weken iedere dag begeleiden.

Voor iedereen is het mogelijk om een relaxte leider te zijn. Ook voor jou.

Ook al zit je nu midden in de hectiek en komt het slecht uit. Geloof me, het komt nooit goed uit. Doe je niks, dan blijf je slaaf van je eigen agenda.
Wil je over een maand niet alweer toe zijn aan je volgende vakantie? Wil je gewoon met energie de dag beginnen? En ook met energie naar huis gaan? Wil je genieten van het leiderschap?

Pak nu door en doe mee met de Relaxte Leider | Simpel en Speels. 

[Je start gelijk op de eerstvolgende maandag]

Niet goed? geld terug - garantie

Kijk, misschien twijfel je of je dit wel moet doen, vanwege de tijdsinvestering of vanwege de prijs. Wij zouden het zonde vinden als dat hetgeen is wat je tegenhoudt.

Wij geloven dat je op zijn minst dingen moet kunnen ervaren, om te weten of het wat voor je is of niet.

Wij staan voor de inhoud, de kwaliteit en waarde van onze producten. En wij willen dat onze producten jou écht iets opleveren. Daarom deze garantie.

Als jij alle modules hebt gevolgd en hebt toegepast en het heeft je niks gebracht. Stuur dan binnen 40 dagen na aankoop een mailtje naar [email protected]. Je krijgt dan je geld terug.

Je weet dus zeker dat je geen risico zult lopen. Zo kun je zonder stress gaan ervaren of de Relaxte Leider | Simpel en Speels iets voor je is.

wees een krachtige leider

Als je tot hier bent gekomen ben je het verplicht aan jezelf om door te pakken..

Blijkbaar kriebelt er wat bij je. Is er iets in je dat zoekt naar verandering. Maar je zal worden verleid door de gedachte dat nu niet het juiste moment is. Of dat het je wel lukt zonder input.

Maar met zo’n kleine investering heb je niks te verliezen en van alles te winnen. En juist doordat je in dit programma alleen met direct toepasbare veranderingen aan de slag gaat, zijn de modules kort en maak je het programma ook daadwerkelijk af.

Al zou je maar een verbetering zien van 10% in je productiviteit, gezondheid, mindset en werk-privébalans. Wat zal dat een verlichting geven. Als je niks doet wordt je leidersrol steeds zwaarder en raak je steeds verder verwijderd van dat wat jij werkelijk wilt. Plezier en en rust  als leider.

Dus pak de leiding.

Nu tijdelijk voor 69 euro in plaats van 89 euro!

FAQ's

Op de eerstvolgende maandagochtend, rond 06:00 uur ontvang jij de eerste les in je mailbox. 

De training duurt 4 weken. Je ontvangt gedurende 20 werkdagen iedere dag een les in je mailbox.

Het duurt minimaal 21 dagen om een nieuwe gewoonte aan te leren. Het verschilt per persoon welke les uit deze training al wel een gewoonte is en welke nog niet. Ga dus vooral na deze training door met het aspect wat je nog geen automatisch gedrag is, maar wat je wel graag wilt integreren. (en laat het even weten als je er hulp bij nodig hebt). Wij zorgen er in ieder geval voor dat je 4 weken lang stil staat bij jezelf als leider. Jouw leiderschapsontwikkeling staat nooit stil, dus hopelijk is dat na deze training een gewoonte geworden 😉

Tip: maak een mapje in je mailaccount met De Relaxte Leider. Zo kun je de mails altijd makkelijk terug vinden en heb je de gehele training overzichtelijk bij elkaar staan. 

Deze training is voor iedereen in een leidende rol. Dus voor projectleiders, afdelingshoofden, directeuren, teammanagers, procesregisseurs, bestuurders etc.

Het maakt voor deze training niet uit of je een beginnende leider of een ervaren leider bent. Als de tekst op deze pagina met jou resoneert, is het wat voor jou!

Let op: Als je hoopt dat door deze training jouw omgeving zich aanpast aan jou en jij niks hoeft te doen, doe dan niet mee.

Jouw omgeving kan wel veranderen, maar alleen als jijzelf verandert. Ben je bereid je gedrag aan te passen, oude overtuigingen opzij te zetten en iets nieuws uit te proberen. Dan is dit zeker wat voor jou.

Absoluut. Voor zowel vragen van technische aard als inhoudelijke vragen kun je mailen naar [email protected]

Als je eventjes wilt sparren over iets waar je op je werk tegenaan loopt, mag je ook zeker even mailen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Als de tekst op deze pagina met jou resoneert dan is het wat voor jou. 

Deze training is Simpel & Speels. Je ontvangt tips die zich kenmerken door eenvoud. Waarschijnlijk zijn het dingen die je eigenlijk al lang weet, maar als je eerlijk bent, nog niet standaard toepast. Ik ben nog niet één leider tegengekomen die AL deze 20 lessen heeft geïntegreerd in zijn (werkende) leven.  Aan jou dus de uitnodiging om hier écht gewoonten van te maken. Zie deze training als inspiratie, duwtje in de rug, de ommekeer die je net nodig had. 20 dagen lang.  

Wil je meer diepgang in jouw leiderschapsontwikkeling? Dan kun je terecht voor 1 op 1 begeleiding of een maatwerk leiderschapstraject. Neem dan even contact op via de contactpagina.  

De training De Relaxte Leider is een initiatief van WSSLWRK!NG | Voor leiders met een maatschappelijk hart

WSSLWRK!NG draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders