Persoonlijk groeitraject Zelfleiderschap - WSSLWRK!NG

Fris in je hoofd, lekker in je lijf en veerkrachtig in verandering.

Pak de leiding over je werk en/of leven. Uitbundig jezelf kunnen zijn, je dromen realiseren en schijt hebben aan je omgeving.

Inzicht en daadkracht. 

Omdat je voelt dat je daar aan toe bent.

Je loopt vast. In het werk of thuis. Er knaagt iets. Je bent ontevreden, je hebt weinig energie of je mist zingeving. Je weet dat je niet helemaal leeft of werkt zoals je zou willen. Je voelt je gevangen. Je wilt niet meedoen aan die ratrace, je wilt uit die sleur stappen, schijt hebben aan verwachtingen van je omgeving en je bent je eigen onzekerheid helemaal zat. Je wilt het nu écht anders gaan aanpakken.

Je wilt de regie in handen. Leven en werken langs jouw eigen waarden en op een manier die bij jou past.

Ongeacht wat anderen daar van vinden.

In het persoonlijk groeitraject Zelfleiderschap krijg je beter inzicht in jezelf en jouw verlangens. Je stelt heldere doelen en komt zowel fysiek als mentaal in beweging. Fris in je hoofd, lekker in je lijf en veerkrachtig in verandering.

Je wilt zo niet doorgaan.

de grens is bereikt.

Je weet dat het tijd is voor verandering. Als je op dezelfde voet doorgaat, dan wordt de schade alleen maar groter. Misschien liggen één van deze dingen op de loer:

Het is tijd voor actie.

je moet door het stof.

Als jij nu niet aan de slag gaat met écht luisteren naar je lichaam en innerlijk verlangen zal je op de lange termijn hiervoor de prijs betalen. 

" Out of your comfortzone, that's where the magic begins"

Op zoek naar de balans.

en een gezonde lifestyle.

Dat ideale plaatje in je hoofd, dat is mogelijk. Door beter zelfinzicht, een helder doel en met een liefdevolle schop onder je kont kom jij in beweging!

Na het groeitraject

is er geen weg meer terug 😉

Je komt zowel fysiek als mentaal in balans. Door meer zelfinzicht kun je simpelweg niet meer terug naar de manier waarop je aan het begin van het traject leefde of werkte. 

Gun jezelf het 5 maanden
Persoonlijk groeitraject Zelfleiderschap

omdat jij aan het roer staat

In ons groeitraject werken we intensief met je samen. Je doorloopt een intake met drie verschillende experts op het gebied van mindset, (natuurlijke) gezondheid en beweging. Samen met jou maken we jouw doelen voor het traject helder. Vervolgens ontvang je drie workshopdagen, drie 1 op 1 coachsessies en vier intervisiemomenten met de andere deelnemers. Tussen de workshopdagen, coachsessies en intervisiemomenten werk jij in het dagelijkse leven aan jouw acties en doelen. In april hebben we een terugkommiddag om behaalde successen van het groeitraject met elkaar te delen en ideeën voor de toekomst uit te wisselen. 

Dit is waarom je mee wilt doen:

Mindset, gezondheid en beweging

We werken met experts op de gebieden mindset, (natuurlijke) gezondheid en beweging. Omdat wij geloven dat fysieke en mentale groei hand in hand gaan.

Daadwerkelijk verandering ervaren

We werken met verschillende werkvormen (blended learning) over een langere tijd, zodat je de opgedane inzichten ook écht gaat toepassen.

Specifiek afgestemd op jouw situatie

De doelen van de deelnemers kunnen uiteenlopend zijn. Onze aanpak is afgestemd op wat jij nodig hebt. Met positieve energie en daadkracht.

Jennifer Schuurman

creatief brein

Ik geloof dat de competentie zelfleiderschap essentieel is om vrijheid, voldoening en geluk te ervaren. Zelfleiderschap betekent dat je dicht bij jezelf kunt blijven, je volledig durft te laten zien, pijn en verdriet durft aan te gaan en krachtige keuzes maakt, ongeacht de omstandigheden of jouw omgeving. 

Zelf heb ik zo de nodige ervaringen in mijn leven gehad om daar ook in te groeien. Ik ben nogal een ‘personal-growth-junkie’. Daarnaast neem ik mijn kennis, inzichten en ervaringen mee als politieagent, bedrijfskundige, socioloog, leidinggevende en ondernemer. 

Ik heb inmiddels met meer dan 100 professionals gewerkt en weet precies wat er nodig is om het zelfleiderschap te vergroten.  

Het is mijn missie om jou te inspireren en jouw potentieel te ontketenen, zodat jij het leven durft te leven. 

Ons dreamteam

DE KRACHT IS SAMENWERKEN

Profielfoto-14

Jorden Schuurman

Jorden heeft een passie voor de natuurgeneeskunde en gezondheid.

Profielfoto-5

Leo Boer

Leo Boer is personal trainer en is expert
op het gebied van bewegen.

Het programma

Het programma bestaat uit workshopdagen, intervisie en 1 op 1 coachsessies.
Tussen de contactmomenten door werk je aan je doelen en opdrachten.

intake

Je krijgt een 3-dubbele intake. Je gaat zowel met Jorden, Leo als Jennifer in gesprek over jouw doelstellingen. Wij geloven dat fysieke en mentale groei samengaan. Daarom willen wij een totaalbeeld over jou vormen om te zien waar de kansen liggen.                              

1e workshopdag* 'zelfinzicht'

Tijdens de 1e workshopdag krijg je inzicht in jouw kwaliteiten, energiegevers- en nemers, jouw kernwaarden en jouw passie. We krijgen je verlangen helder. We gaan aan de slag met jouw mindset over geld, succes en (zelf)liefde. En visualiseren de toekomst.

2e workshopdag* 'Kansen benutten'

Op de 2e dag leer je alles over de kracht van je gedachten, jouw motivatie en overtuigingen. We gaan een nieuwe werkelijkheid creëren, ideeën genereren en een persoonlijk actieplan maken. Aan het eind van deze dag heb je je 1e stap gezet richting jouw doel. 

3e workshopdag* 'lichaam in balans'

Op de 3e dag maak je kennis met de vier natuurkwaliteiten en hoe jouw lichaam werkt. Je krijgt meer inzicht in wat goede voeding is en wat gezond zijn precies betekent. Je maakt kennis met het principe 3-fasen trainen van spieren en leert een goede houding aan te nemen tijdens het sporten . 

begeleide intervisie
en focus

Met 3 andere deelnemers kom je vier keer bijeen. Tijdens deze sessies breng je in waar je tegenaan loopt en/of waar je mee worstelt. Je denkt met elkaar mee en het is tegelijkertijd een stok achter de deur om je plannen werkelijk uit te voeren. De intervisie wordt begeleid.  

persoonlijke
1 op 1 coaching

We plannen in overleg met jou drie 1 op 1 coachsessies in van 1,5 uur. Hierin bespreken we jouw specifieke groeiproces. Je leert om te gaan met tegenslag en lastige situaties aan te gaan. Je gaat met frisse moed door voor de volgende stap in het traject.                                         

Wat anderen zeggen

Veel gestelde vragen

In 2021 start er een nieuwe editie gepland waarin we samen 5 maanden aan de slag gaan.

Naast de drie workshopdagen, 1 op 1 coachsessies en intervisiemomenten, moet je rekening houden dat je wekelijks met je ontwikkeling bezig bent. De ene keer omdat je een oefening hebt meegekregen, de andere keer omdat je met een goede vriend(in) een goed gesprek voert over dat wat je tijdens het traject aangereikt hebt gekregen. Het verschilt per week en per persoon. Eén ding is zeker, hoe meer jij investeert en geeft in dit proces, hoe groter de opbrengst. 

De locaties zijn nog niet definitief vastgesteld. Ga er vanuit dat de contactmomenten in Zuid-Holland plaats vinden en dat die goed bereikbaar zijn met de auto of het openbaar vervoer. Mocht je een vervoersprobleem hebben, dan vinden we daar met elkaar een oplossing voor. 

De exacte data volgen later.

De intervisiemomenten worden nog ingepland.

Je doet mee voor 1975 euro. Dat bedrag is all inclusief. Inclusief btw, alle contactmomenten, lesmaterialen, snacks, gezonde lunches en drinken tijdens de workshopdagen. 

Ja dat kan. Je kunt in zes termijnen van 335 euro betalen. De eerste termijn betaal je voor de start van het ontwikkeltraject. Jouw deelname is daarmee definitief. Voor de overige vijf termijnen wordt maandelijks in de periode oktober – februari een factuur gestuurd. 

Ja geen probleem. Bij de online aanmelding kun je in plaats van Ideal kiezen voor ‘Betaling op factuur’. We zullen dan een factuur sturen naar het opgegeven factuuradres. Veel werkgevers hebben een persoonlijk opleidingsbudget voor je beschikbaar. Het is raadzaam om daar even naar te vragen bij jouw werkgever. 

Er zijn een aantal dingen wat ons onderscheid van andere opleidingsbureau’s:

Duur van het traject: Veel opleidingsbureau’s bieden een meerdaagse training aan. Je krijgt alle info als een waterval over je heen en na een paar dagen sta je weer in jouw dagelijkse leven. Geen idee hoe je al het geleerde nu daadwerkelijk gaat toepassen. Wij geloven niet in die quick fix oplossingen. Wij gunnen jou de tijd voor ontwikkeling en daarom begeleiden wij je over een langere tijd (5 maanden).

Blended learning: Uit onderzoek is gebleken dat nieuwe inzichten het beste blijven hangen als je meerdere leervormen hanteert. Daarom combineren we workshops, met intervisie, 1 op 1 coaching en ‘living on the job’ oefeningen. (Die je thuis of op het werk uitvoert)

Fysieke en mentale groei: Wij geloven dat gedragsverandering pas succesvol is als je naast mindset ook een fysieke ontwikkeling doormaakt. Daarom krijg je een workshopdag aangeboden gericht op een healthy lifestyle en bevatten de andere workshopdagen altijd meditatie, gezonde voeding en sporten. 

Voor iedereen die open staat om een persoonlijke ontwikkeling aan te gaan. Je wilt anders leven of werken. Je wilt stappen zetten die je eerder niet hebt gedurfd of door allerlei andere redenen nog niet hebt kunnen zetten. Je loopt vast en wilt begeleid worden. Je wilt geïnspireerd worden en een stok achter de deur hebben. En je hebt behoefte om nu werkelijk voor een doorbraak te gaan.

Voorbeelden: Je wilt oude patronen doorbreken, je wilt meer zelfvertrouwen in je werk ontwikkelen, je wilt eindelijk je dromen najagen, je wilt meer kunnen genieten, je wilt een eigen bedrijf starten, je weet niet wat je wilt en wilt daar juist achter komen. Zoals je ziet, de doelen en hulpvragen voor dit traject kunnen uiteenlopend zijn. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek om te bespreken of jouw situatie past in dit traject. Als wij denken dat het niet passend is zullen we je doorverwijzen of een advies meegeven zodat je verder kunt.

Voor de mensen die van iemand anders ‘moeten’. Als je zelf niet wilt, meld je dan niet aan. Voor de mensen die een quick fix oplossing willen hebben voor het ongemak dat ze nu ervaren. Persoonlijke groei kost tijd, wij hebben geen pilletje tegen ongemak. Voor de mensen die tijdens een workshopdag willen zitten, achterover leunen en willen sponsen. Helaas voor die mensen, tijdens de workshopdagen is er veel interactie en kom je hoe dan ook in beweging! Hoe actiever in dit traject, hoe meer resultaat je van dit traject gaat ervaren. Heb jij diepgewortelde vraagstukken zoals trauma’s uit je jeugd, ben je slachtoffer van een misdrijf of ben je in het dagelijks leven niet in staat te functioneren, dan heb je wellicht meer aan een psycholoog of therapeut. Twijfel je? Schroom niet om een kennismakingsgesprek in te plannen. We denken graag met je mee wat voor jou op dit moment het beste past.

Jazeker! Tijdens de 3 dubbele intake krijgen we een totaalbeeld van jouw hulpvragen of doelen voor dit traject. Gezondheid, bewegen, fit zijn kan daar juist één van zijn. Onze personal trainer houdt bij het geven van oefeningen altijd rekening met jouw belastbaarheid. 

Ja, graag. Tijdens het kennismakingsgesprek of tijdens de intake kun je je dieetwensen kenbaar maken. 

Nee hoor. Door de intakes weten wij precies wat iedereen meebrengt. Wij stemmen onze workshops vervolgens af op dat wat er bij de deelnemers nodig is. 

Jazeker. Je gaat groeien, dat kan soms wat ongemakkelijk voelen. Je gaat misschien weerstand ervaren, dan weet je dat je goed op weg bent. Na dit traject heb je één of meer van doelen gerealiseerd. Er is helaas geen weg terug. Ben jij een type die soms de neiging heeft om in een slachtofferrol te kruipen, dat lukt je straks niet meer. Na dit traject zie je kansen en creëer je mogelijkheden voor jezelf.

*We houden van balans. Ontspanning en inspanning. Hard werken en genieten. Onze workshopdagen hebben altijd de volgende elementen om deze ideale balans te creeren: 

Meditatie

Gezonde lunch

Sporten

Tijdens de intake analyseert Leo jouw onder- en overactieve spieren. Door de onderactieve spieren te gaan trainen en de overactieve spieren te ontspannen is er een betere balans in het lichaam. Leo zal je hierop adviseren. Ook is de core ontzettend belangrijk. Het is het centrale punt van het lichaam en verbindt boven- en onderlichaam. Een goed functionerende core zorgt voor een goede samenwerking tussen het boven- en onderlichaam.

Laten we kennismaken!

Vul je hieronder je gegevens in. Leuk als je je even kort voorstelt. Ik bel je binnen 2 werkdagen op!
WSSLWRK!NG draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders