Woensdag 11 december heb ik een NO SCREEN DAY.

Eens in de zoveel tijd heb ik zo’n dag zonder tv, laptop én telefoon. Die schermen bezorgen me regelmatig vierkante ogen, een stijve nek, (ongewilde) afleiding, een duf gevoel in mijn hoofd, non-informatie, teveel prikkels, gebrek aan échte verbinding etc. Je kent het vast wel.

Ik heb het vaker gedaan, zo’n no screen day. En hoewel we zo’n 20 jaar geleden nog moesten wennen aan een mobiel, kan ik nu bijna niet zonder. Het is bizar hoe makkelijk ik even op dat schermpje wil kijken. Pling! Oh nieuwsgierig, ff kijken. En als ik even één artikeltje wil lezen, ben ik voor ik het weet een uur verder en heb ik 10 artikelen gelezen. En een hoofd vol en toch een leeg gevoel.. Ook herkenbaar?

 

Een no screen day helpt mij weer even ‘die andere kant’ op te bewegen. Waar ik het scherm sluit, openen weer andere mogelijkheden. Er komt weer meer ruimte voor ideeën, creativiteit, je lijf voelen, de natuur in, live contacten, oprechte aandacht, je intuïtie laten spreken, stilte, rust, ontspanning, focus, opladen en zo kan ik nog wel doorgaan.

Woensdag 11 december heb ik een no screen day. En door dit nu alvast te delen en mensen in mijn omgeving hierover te informeren heb ik weer mijn stok achter de deur gecreëerd. Het helpt mij om deze doelen te delen. Anderen kunnen me helpen herinneren als ik toch een ‘zwak’ momentje heb. Zijn zwakke momentjes erg? Nee, ze zijn menselijk. Moet je er aan toegeven? Nee, je mag jezelf uitdagen om die momenten te overwinnen. Doelen realiseren geeft immers een voldaan gevoel. Net zoals de tabata challenge die ik afgelopen week deed. (Heb je die gemist? klik hier) En ik weet zeker dat ik woensdagavond, na een dag zonder tv (keek ik toch al niet), laptop en telefoon ook een voldaan gevoel heb. Omdat het me zoveel oplevert. En dat geeft weer energie, voor nieuwe plannen, voor manifestatie, voor te doen wat ik in dit leven te doen heb! Daarover later meer.

Met inspirerende groet,

Jennifer

Ps. Je weet he. Wil jij ook een stok achter de deur? Donderdag 19 december heb ik nog een workshop van Dromen naar Doen ingelast. Gebruik kortingscode LICHTPUNTJE voor de meer voordelige optie.

Ps 2. Die kortingscode is overigens alleen geldig voor de workshop van december. (Omdat het zo kort dag is en ik het stoer vind als je op zo’n korte termijn durft te beslissen nu voor jouw doel te willen gaan!)

Ps 3. Wil je eerst lezen wat er allemaal tijdens de workshop langs gaat komen? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WSSLWRK!NG draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders