Lentekriebels | Ruimte creëren om te manifesteren

Vandaag stond voor mij in het teken van ruimte creëren. De laatste tijd gebeurt er veel. Ik voel een flow, heb veel energie en ook veel ideeën. Dat brengt ook veel to do’s met zich mee. Bijna te veel. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Ik had dus behoefte aan ruimte. Ruimte in mijn hoofd. Hoe creëer je dat?

Nou door ruimte op de eettafel te maken 🤣. Daar lagen inmiddels tijdschriften, bonnetjes, pennen, geopende post van een paar weken, cadeaukaarten en dingen waarvan je denkt: wil ik dit bewaren? ja/nee? indien ja, waar ga ik dat nu weer laten? Allemaal onrust dus. Tijd voor ruimte.

En mijn tweede plek waar ik letterlijk ruimte moest creëren was mijn kledingkast! Hoppa, weer twee vuilniszakken vol voor het goede doel. Het lijkt wel of met dit lenteweer de drang om te ‘schonen’ enorm wordt versterkt. En ja het werkt 🙃 Nadat ik er eerst een grotere chaos van had gemaakt, is er nu weer meer rust in huis. Ik heb ook gelijk het glas en het oud papier weggebracht, wasjes gedraaid en bedden verschoond (er ligt nog wel een berg strijk, vrijwilligers?). Zonder gekheid, iedereen weet, rust in huis betekent ook rust in je hoofd.

En weet je waarom ik dit nu eigenlijk zit te vertellen? Ik merkte aan mezelf dat ik overvol raakte. En als het overvol is, dan is er te weinig ruimte om te manifesteren. En manifesteren is mijn ondernemerschap. Ik moést dus wel ruimte maken wilde ik weer verder kunnen met de ontwikkeling van mijn workshops en trainingen. En dat geldt volgens mij voor iedereen. Je kunt pas je dromen en doelen verwezenlijken als je ‘geschoond’ hebt. Dat hoeft niet zo letterlijk als ik vandaag deed. Maar dat kunnen ook gedachten en overtuigingen zijn die je opschoont, of relaties die je opschoont door onuitgesproken zaken nu bespreekbaar te maken of door te luisteren naar iets wat al langere tijd aan je knaagt. Je kunt dus pas kansen zien en benutten als er niet anders meer in de weg zit.

Heb jij ook de lentekriebels? En wil je opruimen, ruimte creëren, je lichter voelen, de energie van de lente opppakken? Tijdens de workshop Kansen zien en benutten kijken we wat er nog in de weg zit. Of misschien heb je net geschoond en zeg je nu: Ja, ik wil mijn dromen verwezenlijken! Let’s go! Ook dan is het NU het moment voor jou om de workshop Kansen zien en benutten te volgen.

Meer weten? Bekijk de link of stuur een bericht als je nog vragen hebt.

Een zonnig paasweekend! 🐰

https://wsslwrkng.nl/workshop-kansen-zien-en-benutten/

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *