Workshop Van dromen, naar doen!

"De dingen die ik écht leuk vind, daar gun ik mezelf geen tijd voor"

Heb jij een gave droom? Zoals een mooie reis maken, een gezonde lifestyle, een andere baan, een klus in huis oppakken, je eigen onderneming starten, iets maatschappelijks doen of te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, noem maar op. Maar is het er nog steeds niet van gekomen?

workshop 10

Na deze workshop

Jouw workshopleider

Jennifer Schuurman

Jennifer Schuurman

“Ik vind het geweldig om te zien als mensen ten volste hun talenten benutten en intrinsiek gedreven zijn om hun doelen te behalen. Het begeleiden van mensen om in beweging te komen en hun gedrag duurzaam te veranderen is mijn kracht. Mijn loopbaanpad is niet volgens 'het boekje' en zit juist daardoor vol met waardevolle lessen. Ooit begonnen als politieagent op straat en daarna verschillende rollen binnen gemeenten vervuld. In 2016 startte ik mijn eigen onderneming op het gebied van organisatieadvies, interim-management, coaching en training. Ik ben afgestudeerd bedrijfskundige, design thinker en arbeids- en organisatiesocioloog. Belangrijkste van alles: ik heb veel in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd. En dat doe ik nog steeds. Graag deel ik mijn opgedane kennis en ervaringen met jou!"

Kom naar deze workshop en leer alles over:

Het realiseren van een droom begint met het nemen van een beslissing. Veel mensen denken dat de situatie waar ze in zitten of de context bepaalt welke beslissing ze nemen. Maar het zijn jouw gedachten óver de situatie of de context die de beslissing bepaalt. Welke beslissing neem jij?

Je hebt meerdere soorten motieven. Tijdens de workshop wordt duidelijk waar jij door gedreven wordt. Word jij bijvoorbeeld gestuurd door push- of door pullmotieven? 

De kracht van een visualisatie is dat je de toekomst al bijna kan voelen. Het geeft antwoorden op vragen die je in het hier en nu en vanuit je ratio niet direct kunt beantwoorden. Een visualisatie geeft koers en je weet direct wat jou nu te doen staat. 

Oef! Omgaan met het stemmetje. Het stemmetje dat zegt dat dingen kunnen mislukken, dat het niet goed genoeg is, dat het nu niet de juiste tijd is etc. Intern de dialoog aangaan en een positieve tegenklank creëren maakt alles zoveel lichter. 

Als er ruimte is in je hoofd, komen de beste ideeën naar boven! En hoe aanstekelijk is het als je dat niet alleen hoeft te doen. Je gaat bruisend en met tientallen nieuwe inzichten en ideeën naar huis. 

Na deze workshop wil je natuurlijk doooor! In jouw actieplan staat precies wat je de komende twee weken, het komend kwartaal en het komende jaar te doen hebt. Jouw idee is dichterbij dan je denkt. Stap voor stap! 

Ervaringen van deelnemers

"Met veel enthousiasme de zeer inspirerende workshop WSSLWRK!NG gevolgd. Een aanrader voor iedereen die op een verhelderende, daadkrachtige manier geadviseerd, getraind en begeleid wilt worden."
"Jennifer creëert een veilige sfeer, waar ik mij direct op mij gemak voelde. Ze heeft veel kennis van zaken en ze ziet wat mensen nodig hebben. Op doortastende wijze legt Jennifer de belemmeringen bij een ieder bloot, waardoor de deelnemers daadwerkelijk kansen gingen zien. Zeer verhelderend en waardevol!"
"Tijdens de workshop zorgt Jennifer ervoor dat je gaat nadenken over jezelf, je passie, je dromen en je wensen. Deze workshop is een enorme aanrader voor iedereen die een zetje nodig heeft om in actie te komen en om je dromen om te zetten in echte doelen."

Zo doen we dat!

workshop 1 kopie

Persoonlijke begeleiding

Waar loop je vast? Wat houdt je tegen? Tijdens de workshop is er ruimte voor persoonlijke aandacht.

workshop 8

Samen sparren

Inzichten delen, meedenken, sparren, onzekerheden benoemen, oplossingen bedenken. 

presenteren 2 kopie

Energie krijgen

Zo leuk als jouw idee enthousiast wordt ontvangen. Samen verder fantaseren!

workshop 4

Aan de slag

Werk aan de winkel. Koers bepalen, acties benoemen, onduidelijkheden wegnemen. 

Registeer je plek!

Doe mee met deze interactieve en pragmatische workshop en realiseer jouw droom

Deze workshop is geschikt voor iedereen die een idee, een wens of een droom heeft.
En je voelt dat het tijd is om er wat mee te gaan doen.
Je wilt geen excuses meer, je wilt tijd en ruimte om te creëren en je hebt een schop onder je kont nodig.
Je weet dat je moet investeren in jezelf om te blijven groeien. Je bent op zoek naar inspiratie en motivatie. Je wilt kunnen sparren en je ontwikkelingen delen. Je vindt het fijn om het niet helemaal alleen te doen.
Je kijkt er naar uit om iets te gaan doen waar je ontzettend veel energie van krijgt!

Voorbeelden van dromen:
– Een eigen onderneming starten
– Een maatschappelijke stichting opzetten
– Een wereldreis maken
– Een carrièreswitch maken
– Je eigen koffiezaak beginnen
– Meedoen aan een sportieve challenge
– Etc.

Het programma ziet er globaal zo uit:
Check-in
Dromen verkennen
De kracht van je gedachten
Waar een wil is, is een weg
Visualisatie
Omdenken
Omgaan met het stemmetje
Ideeën genereren
Actieplan opstellen
Check-out

Investering: 225 euro (incl. btw)
Lunch: een heerlijke gezonde lunch bij de prijs inbegrepen
Drinken: uiteraard krijg je ook te drinken 😉

Datum: Kies een datum bij aanmelding. Je ziet direct wanneer er nog plaats is.
Tijd: 09:00 – 16:00 uur
Locatie: omgeving Rotterdam/Barendrecht
Parkeren: gratis of goed bereikbaar met OV
Lunch: inbegrepen
Materialen: inbegrepen

Moet ik mij voorbereiden?
Nee, je hoeft alleen jouw droom mee te nemen. Jouw droom hoeft nog niet concreet te zijn.

Ik heb dieetwensen. Hoe geef ik dat door?
Vermeld bij je registratie in het open veld welke dieetwensen je hebt. Dan houden we er rekening mee.

Kan ik de behandelde theorie thuis nalezen?
Ja, je ontvangt na afloop alle behandelde theorie en uitgevoerde oefeningen digitaal.

Zijn er risico’s aan deze workshop verbonden?
Ja, na het volgen van deze workshop is er geen weg meer terug. Jij gaat kansen zien en benutten. Jouw droom gaat werkelijkheid worden!

Wat als ik de workshop niet waardevol vind?
De workshop gaat sowieso heel waardevol zijn. En omdat ik daarvan overtuigd ben, bied ik een niet-goed-geld-terug-garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook niet met een concreet actieplan naar huis gaan, dan mag je je geld terugvragen.