Workshop Van dromen, naar kansen benutten! -

Workshop Van dromen, naar doen!

"De dingen die ik écht leuk vind, daar gun ik mezelf geen tijd voor"

Heb jij een gave droom? Zoals een mooie reis maken, een gezonde lifestyle, een andere baan, een klus in huis oppakken, je eigen onderneming starten, iets maatschappelijks doen of te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, noem maar op. Maar is het er nog steeds niet van gekomen?

workshop 10

Na deze workshop

Jouw workshopleider

Jennifer Schuurman

Jennifer Schuurman

“Ik vind het geweldig om te zien als mensen ten volste hun talenten benutten en intrinsiek gedreven zijn om hun doelen te behalen. Het begeleiden van mensen om in beweging te komen en hun gedrag duurzaam te veranderen is mijn kracht. Mijn loopbaanpad is niet volgens 'het boekje' en zit juist daardoor vol met waardevolle lessen. Ooit begonnen als politieagent op straat en daarna verschillende rollen binnen gemeenten vervuld. In 2016 startte ik mijn eigen onderneming op het gebied van organisatieadvies, interim-management, coaching en training. Ik ben afgestudeerd bedrijfskundige, design thinker en arbeids- en organisatiesocioloog. Belangrijkste van alles: ik heb veel in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd. En dat doe ik nog steeds. Graag deel ik mijn opgedane kennis en ervaringen met jou!"

Kom naar deze workshop en leer alles over:

Het realiseren van een droom begint met het nemen van een beslissing. Veel mensen denken dat de situatie waar ze in zitten of de context bepaalt welke beslissing ze nemen. Maar het zijn jouw gedachten óver de situatie of de context die de beslissing bepaalt. Welke beslissing neem jij?

Je hebt meerdere soorten motieven. Tijdens de workshop wordt duidelijk waar jij door gedreven wordt. Word jij bijvoorbeeld gestuurd door push- of door pullmotieven? 

De kracht van een visualisatie is dat je de toekomst al bijna kan voelen. Het geeft antwoorden op vragen die je in het hier en nu en vanuit je ratio niet direct kunt beantwoorden. Een visualisatie geeft koers en je weet direct wat jou nu te doen staat. 

Oef! Omgaan met het stemmetje. Het stemmetje dat zegt dat dingen kunnen mislukken, dat het niet goed genoeg is, dat het nu niet de juiste tijd is etc. Intern de dialoog aangaan en een positieve tegenklank creëren maakt alles zoveel lichter. 

Als er ruimte is in je hoofd, komen de beste ideeën naar boven! En hoe aanstekelijk is het als je dat niet alleen hoeft te doen. Je gaat bruisend en met tientallen nieuwe inzichten en ideeën naar huis. 

Na deze workshop wil je natuurlijk doooor! In jouw actieplan staat precies wat je de komende twee weken, het komend kwartaal en het komende jaar te doen hebt. Jouw idee is dichterbij dan je denkt. Stap voor stap! 

Ervaringen van deelnemers

"Met veel enthousiasme de zeer inspirerende workshop WSSLWRK!NG gevolgd. Een aanrader voor iedereen die op een verhelderende, daadkrachtige manier geadviseerd, getraind en begeleid wilt worden."
"Jennifer creëert een veilige sfeer, waar ik mij direct op mij gemak voelde. Ze heeft veel kennis van zaken en ze ziet wat mensen nodig hebben. Op doortastende wijze legt Jennifer de belemmeringen bij een ieder bloot, waardoor de deelnemers daadwerkelijk kansen gingen zien. Zeer verhelderend en waardevol!"
"Tijdens de workshop zorgt Jennifer ervoor dat je gaat nadenken over jezelf, je passie, je dromen en je wensen. Deze workshop is een enorme aanrader voor iedereen die een zetje nodig heeft om in actie te komen en om je dromen om te zetten in echte doelen."

Zo doen we dat!

workshop 1 kopie

Persoonlijke begeleiding

Waar loop je vast? Wat houdt je tegen? Tijdens de workshop is er ruimte voor persoonlijke aandacht.

workshop 8

Samen sparren

Inzichten delen, meedenken, sparren, onzekerheden benoemen, oplossingen bedenken. 

presenteren 2 kopie

Energie krijgen

Zo leuk als jouw idee enthousiast wordt ontvangen. Samen verder fantaseren!

workshop 4

Aan de slag

Werk aan de winkel. Koers bepalen, acties benoemen, onduidelijkheden wegnemen. 

Registeer je plek!

Doe mee met deze interactieve en pragmatische workshop en realiseer jouw droom

WSSLWRK!NG draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders