Samenwerken - Krachtige Leiders

Samenwerken

Je weet wat er nodig is. En wilt dat niet alleen doen.

Je hebt een visie

Als je nu daadwerkelijk stappen wilt zetten met resultaat. Dan ben je op de goede pagina gekomen. Jij weet waar je naar toe wilt. Je kunt de toekomst al visualiseren. De vraag is: hoe kom je daar? Je mist de handjes, de denkkracht of… je bent de enige die het ziet. Jouw teamleden willen of kunnen niet mee op jouw reis. Je wilt vooruit, maar door de dynamiek in het hier en nu wordt je steeds teruggetrokken. Ideeën komen niet verder dan de ideeënbox, beslissingen gaan een vertraagd besluitvormingsproces in en er poppen steeds brandjes op om te blussen. Het móet anders. Zodat de vicieuze cirkel wordt doorbroken. Zodat jouw ideeën werkelijkheid kunnen worden. Zodat jij en jouw mensen écht betekenisvol kunnen zijn voor de samenleving. Door met ons samen te werken haal je positieve energie en daadkrachtige interventies in huis. Je kunt écht gaan voor waar je in gelooft!

Traineeships

Je hebt een afgebakende klus met heldere doelen? Je hebt behoefte aan een harde werker met frisse energie? En je hebt incidenteel budget beschikbaar? Dan kan een trainee uitkomst bieden. 

Organisatieadvies

Je hebt behoefte aan strategische denkkracht en innovatieve interventies. Iemand met veranderervaring die helpt de organisatieambities te verwezenlijken. Van chaos naar structuur. Van onrust naar vertrouwen. 

Teamontwikkeling

De gezamenlijke doelen zijn niet helder of de werkprocessen zijn ineffectief. Er liggen kansen voor een betere samenwerking of een professionaliseringsslag. De redenen voor  teamontwikkeling kunnen uiteenlopend zijn, evenals de oplossingsrichtingen. 

5/5
"Een enorme aanrader voor iedereen die een zetje nodig heeft om in actie te komen."
Krachtige Leiders draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders